BELLYFASHION IN HET NIEUWS

2017 Red carpet: trots zijn we dat wij actrice Camilla Meurer (bekend van "van God los" en "de zaak Menten") in onze winkel blij gemaakt hebben met deze mooie partydress van Tiffany Rose Maternity. Deze foto kregen we van haar, je ziet er prachtig uit Camilla! Heb jij ook een speciale gelegenheid en zoek je een mooie jurk? Kijk dan hier: Tiffany Rose jurken
Oktober 2016: presentatrice Sanne Heijen is zwanger en komt shoppen bij Bellyfashion:

 

2016: NPO2 Blauw Bloed

 

 

AD Haagsche Courant - Zoetermeer - 14 december 2010
ZOETERMEER - door: Theo Calkoen

De webwinkel Bellyfashion.nl, 4 jaar geleden opgericht door de Zoetermeerse Saskia Looman, heeft onlangs het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg verkregen. Dat betekent dat keurmeesters er op het moment van keuring van overtuigd zijn geraakt dat consumenten veilig kunnen winkelen op de site en dat ook een aantal andere zaken is gegarandeerd, zoals de mogelijkheid om kleding binnen een bepaalde termijn terug te zenden.

De webshop met kleding voor zwangere vrouwen was vier jaar geleden een gat in de markt. "We zijn precies op tijd begonnen", constateert de Zoetermeerse Saskia Looman van BellyFashion.nl

 
Afgelopen zomer opende ze samen met haar man Martijn ook een showroom aan de Willem Dreeslaan en recent kreeg de webshop het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.
In 2006 was de kredietcrisis nog een onbekend gegeven. Saskia was toen in verwachting van een tweeling. Al surfend over het internet kwam ze er achter dat er in Nederland online nog weinig te koop was voor zwangere vrouwen. Het echtpaar Looman besloot dat gat op te vullen. Saskia: "Ik had altijd in loondienst gewerkt. Dat werd minder gemakkelijk omdat een tweeling veel aandacht vraagt. Toch wilde ik blijven werken en dit bood daarvoor de ideale mogelijkheid."

AD Haagsche Courant - 14 december 2010

De markt voor zwangerschapskleding is speciaal omdat vrouwen de kledij maar een paar maanden gebruiken. Ze willen er mooi en goed gekleed mee

 
uitzien, maar het mag vanwege de beperkte houdbaarheid ook weer niet te duur zijn, merkten Saskia en Martijn. Met dat in het achterhoofd stelden ze een collectie samen.


Saskia en Martijn Looman kregen voor Belly Fashion het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg.

De zaken gaan inmiddels zo voorspoedig, dat Martijn onlangs besloot zijn baan op te geven om zich op BellyFashion te richten. "Het aantal zwangere vrouwen blijkt gelukkig niet beïnvloed te worden door de economische teruggang, maar men wordt wat voorzichtiger met uitgaven", merkt Martijn op. Hij prijst zich overigens gelukkig dat dit jaar de verkoopcijfers weer aantrekken.

Vol vertrouwen gaat het ondernemende echtpaar de drukke maanden in maart, april volgend jaar tegemoet. Saskia: "Mensen zijn in de winter lekker tegen elkaar aan gekropen en dat zie je dan wellicht een paar maanden later terug in het aantal zwangerschappen."


 

Nieuwsblad zoetermeer - 23 nov 2010


METRO family bijlage - 22 februari 2011

 

 
 
 

 

 

Streekblad Zoetermeer - 25 nov 2010

 


tekst: Noordhollands Dagblad - 2 juli 2011

 


RVOZ magazine - juli 2011

 


Oosterheem Living - sept 2011