Je bent zwanger en hebt binnenkort een (bruilofts)feestje of etentje. Tijdens die gelegenheid wil je graag iets nieuws of nets dragen. Iets dat 100% partyproof is, maar wel lekker comfortabel zit... En het liefst voor een zacht prijsje. Herken je dat? Wij hebben het antwoord: de Mivana Dress. De perfecte zwangerschapsjurk voor een feestje!

Deze partydress van Mamalicious is één van onze favorieten. En niet alleen van ons, óók van onze klanten! In deze blog vertellen we je waarom.

Lekker veelzijdig

Deze feestelijke zwangerschapsjurk is dankzij het kant supervrouwelijk én heel geschikt voor verschillende gelegenheden; of je nu te gast bent op een bruiloft, een etentje hebt of geeft, jouw gender reveal party viert of promoveert. Met de Mivana Dress kun je echt alle kanten op. En is het feestje voorbij? Dan 'downsize' je jouw feestjurk met sneakers of een spijkerjack. Zo heb je er lekker veel plezier van!



Comfortabel & stijlvol

Tijdens de zwangerschap willen we vooral één ding: comfort. Toch leveren we niet graag in op stijl. Zeker niet als je naar een feestje gaat. Deze feestjurk combineert best of both worlds: dat zachte, rekbare kant zit heerlijk en heeft een mooie chique lengte!

Kies je kleur!

Omdat deze positiejurk zo fijn is, komt hij regelmatig in een nieuwe kleur binnen. In de zomer met een korte mouw en in de winter met een driekwart/lange mouw. Zo is er altijd een jurk waar jij blij van wordt!

Overigens, als je liever geen jurkje draagt, maar wel fan bent van het kant kies dan voor een Mivana top! Klik hier voor onze actuele Mivana-collectie.





Mooi voor een klein prijsje

Wij begrijpen dat je (óók) tijdens de zwangerschap er leuk en mooi uit wilt zien. En als je een feestje hebt, voel je je graag allermooist. Toch? Gelukkig hoeft mooi zijn niet persé duur te zijn. Deze feestelijke zwangerschapsjurk scoor je al vanaf €49,95!

* Klik hier voor onze actuele Mivana-collectie.