Kom shoppen in Zoetermeer

de winkel van bellyfashion

WINKEL ZOETERMEER

Wil je zwangerschapskleding of lingerie komen shoppen, dan kun je zonder afspraak in Zoetermeer langskomen op onderstaande tijden. We helpen je graag aan een nieuwe outfit. Alles wat op de webshop staat kun je passen in de winkel, volop keus en zeker een ritje waard! Je komt nooit voor niets.

Wil je een bruids- of partyjurk van Tiffany Rose komen passen? Mail, app of bel ons om een afspraak in te plannen. Het ideale moment om een zwangerschapstrouwjurk te komen passen is vanaf 8 weken voor je bruiloft, dan is de juiste maat het beste in te schatten. We adviseren niet eerder dan 8 weken van te voren te komen, omdat er nog veel verandert aan je lichaam. We hebben een ruime collectie en de meeste jurken op voorraad, dus geen stress, als er een jurk naar wens is, kun je deze direct meenemen :). In verband met de ruimte in onze winkel kun je max. 2 mensen meenemen. Let op: de plaatsjes op zaterdag zitten snel vol, als je ook op een doordeweekse dag kunt, heeft dat onze voorkeur.

Ontspannen winkel met hippe kleding waar je rustig kunt passen en de medewerkers echt goed weten hoe de kleding valt. Je krijgt eerlijk en oprecht advies en persoonlijke aandacht.

 

 

 OPENINGSTIJDEN

    ma   9.30 - 16.30  
   di   9.30 - 16.30    
   wo   9.30 - 16.30    
   do   gesloten    
   vr   9.30 - 16.30    
   za   10.00 - 16.00    
   zo   gesloten    

Let op: tussen 25 juli en 20 augustus zijn we ook op dinsdag gesloten.

 

WE ZIJN BEREIKBAAR OP


  079 5939156  (9.00 - 16.30 uur)
  info@bellyfashion.nl 
  Whatsapp ons

 

Winkel Bellyfashion
Willem Dreeslaan 36
2729 NH Zoetermeer
Nederland

 


OPENBAAR VERVOER

Bus of RandstadRail station Willem Dreeslaan Zoetermeer. Onze winkel bevindt zich op steenworp afstand van station Willem Dreeslaan van de RandstadRail (Zoetermeer - Den Haag).