WINKEL ZOETERMEER

Alles wat op de webshop staat kun je passen in onze winkel, volop keus dus en zeker een ritje waard! Je komt nooit voor niets. Voor zwangerschapskleding of lingerie kun je zonder afspraak gewoon binnen wandelen op onderstaande tijden. We helpen je graag!

Wil je een bruids- of partyjurk van het merk Tiffany Rose komen passen? Mail, app of bel ons even om een afspraak in te plannen. Het ideale moment om een zwangerschapstrouwjurk te komen passen is vanaf 8 weken voor je bruiloft, dan is de juiste maat het beste in te schatten. We adviseren niet eerder dan 8 weken van te voren te komen, omdat er nog veel verandert aan je lichaam. We leveren uit voorraad. Als er een jurk naar wens is, kun je deze direct meenemen :). Geen stress dus, je slaagt altijd, zelfs een week van te voren lukt het nog.
In verband met de ruimte in onze winkel kun je max. 2 mensen meenemen.

Je kunt gratis parkeren, direct voor of achter de winkel.

"Ontspannen winkel met hippe kleding waar je rustig kunt passen en de medewerkers echt goed weten hoe de kleding valt. Je krijgt eerlijk en oprecht advies en persoonlijke aandacht."

 

 

OPENINGSTIJDEN


    ma   10.00 - 16.30    
   di   gesloten *    
  wo   10.00 - 16.30    
   do   gesloten    
   vr   10.00 - 16.30    
   za   10.00 - 16.00    
   zo   gesloten    
* In de zomervakantie (va 25 juni) is de winkel open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

WE ZIJN BEREIKBAAR OP


  079 5939156  (9.00 - 16.30 uur)
  info@bellyfashion.nl 
 
Whatsapp ons

 

Winkel Bellyfashion
Willem Dreeslaan 36
2729 NH Zoetermeer
Nederland

 


OPENBAAR VERVOER

Bus of RandstadRail station Willem Dreeslaan Zoetermeer. Onze winkel bevindt zich op steenworp afstand van station Willem Dreeslaan van de RandstadRail (Zoetermeer - Den Haag).