Weken heb ik ernaar uitgekeken: de termijnecho (12 weken). Zou alles goed zijn? Hoe zou het er nu uitzien? Gaan we voor het eerst het hartje horen kloppen?

Opgewonden reden we naar de verloskundige waar we een prachtig klein mensje zagen. Die voetjes en handjes en dat lieve neusje. Wat is het gegroeid sinds de vorige keer (8 weken)! En dan het kloppen van het hartje. Zo bijzonder!

De kleine trakteerde ons nog even op een flinke koprol, hilarisch. Ik werd op slag verliefd! Met een rits echo-foto’s en een hoop informatie reden we naar huis.

Zwangerschapsaankondiging

Onze directe naasten en vrienden wisten het (natuurlijk) al, omdat ik dit grote nieuws maar moeilijk voor mij kon houden. Maar, nu is het tijd om het aan de rest van de wereld bekend te maken. Dat deden we met een echo-foto op Facebook en een filmpje bij Bellyfashion.

De reacties waren overweldigend, al die lieve woorden! We ontvingen ontzettend veel felicitaties en zelfs cadeautjes. Wauw, wat bijzonder allemaal!

Patricia werkte bij Bellyfashion en heeft een zoontje. Tijdens haar zwangerschap (2018) hield ze een blog bij over haar ervaringen en gevoelens.