Nog even en je kunt niet meer zonder winterjas naar buiten. Wanneer je jouw oude vertrouwde winterjas tevoorschijn haalt, blijkt ie wel heel krap te zitten, of zelfs niet meer helemaal dicht te kunnen. Ai...

In dat geval is het tijd voor een nieuwe (positie) winterjas. Eén waarin je buik kan groeien, zodat je de jas van het begin tot het einde van de zwangerschap kunt door dragen – en misschien ook nog daarná... En: de jas moet mooi en comfortabel zijn... Help!

4 handige tips

In deze blog delen we vier handige tips die je kunt gebruiken bij het vinden van jouw perfecte zwangerschapswinterjas.

Tip 1: Warm, warmer, warmst

Dat een winterjas warm moet zijn, staat buiten kijf. Maar, wat voor de één warm is, is voor de ander niet warm genoeg. Bepaal eerst wat je nodig hebt. Een jas voor in de auto (bij wijze van spreken dan) of een jas voor op de fiets.

Op onze website hebben we de warmte van de jas aangeduid met sterren: hoe meer sterren, hoe warme de jas. Zo heeft de wollen jas van Mamalicious 1 ster (*) en de padded jas van Noppies 3 sterren (***).

Tip 2: Eén, twee, drie – een jas met veel plezier!

Bedenk bij de aanschaf van jouw winterjas wat je belangrijk vindt: zoek je een jas voor tijdens de zwangerschap (1-way)? Of wil je de jas ook na de bevalling als gewone winterjas kunnen dragen (2-way of 3-way)?

Wanneer je langer plezier wilt hebben van jouw nieuwe aankoop, kies je voor een jas met een uitneembaar tussenstuk (2-way). Sommige jassen hebben zelfs een speciaal tussenstuk waarmee je jouw kleintje in een draagzak kun meedragen (3-way). Op die manier heb je dubbel – of zelfs driedubbel – plezier van jouw nieuwe aankoop! Hoe fijn is dat?

Op onze website hebben we de opties per jas aangeduid met 1-way, 2-way of 3-way.

Tip 3: Kijk welke jas bij jou past!

Je wilt niet alleen warm over straat, maar ook fashionable. Toch? Het oog wil immers ook wat! Wat is jouw stijl? Houd je van vrouwelijk, stoer of ga je liever voor sportief? De keuze is aan jou!

Bekijk alle winterjassen in onze webshop of winkel!

Tip 4: Last but not least

Niet geheel onbelangrijk: bepaal je budget. Wat wil je uitgeven? Bedenk wel dat een dikkere jas die je na de zwangerschap kunt door dragen (2-way of 3-way) over het algemeen duurder is dan een jas die je alleen tijdens de zwangerschap draagt (1-way). Maar hé, dan heb je dan ook wel langer plezier van! Gelukkig is er voor ieder budget een mooie winterjas te vinden.

Handig overzicht

Heb je alle opties zorgvuldig overwogen? Dan is het tijd om te shoppen! In onze webshop kun je de winterjassen bekijken en bestellen. Bij elke winterjas staat een handig overzicht met informatie over de maatvoering, warmte en opties.

Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw winterjas? Laat het ons weten! Stuur ons een mailtje via info@bellyfashion.nl of kom langs in onze winkel (check wel even onze openingstijden op https://www.bellyfashion.nl/winkel/).