RUILEN/RETOURNEREN

Past je bestelling niet of is het niet naar wens, dan mag je het natuurlijk retourneren, dit geldt ook voor sale-artikelen. Je ontvangt een retour sticker bij je bestelling met een PostNL antwoordnummer. Voor deze retourservice wordt een bijdrage van €3,95 ingehouden op het retourbedrag. Je mag het artikel ook ruilen voor iets anders of een andere maat. Retourneren of omruilen in de winkel is kostenloos.

Retour voorwaarden:

 • Meld je ruiling/retour (met bestelnummer) binnen 14 dagen per mail aan via info@bellyfashion.nl
 • artikelen graag zo snel mogelijk retour sturen, maar uiterlijk binnen 14 dagen na je retourmelding
 • de aankoop bon of kopie hiervan toevoegen aan je retourzending.
 • plak de retoursticker over je eigen adreslabel en zorg dat het pakketje goed dichtgeplakt is.
 • artikelen dienen in originele staat geretourneerd te worden met aangehechte kaartjes.
 • je mag de artikelen beoordelen/passen zoals in een fysieke winkel ook mag. Indien hier meer voor gedaan wordt dan nodig is (artikel is gebruikt, gewassen of beschadigd), dan brengen wij kosten in rekening voor de waardevermindering.
 • ook voor trouwjurken geldt een retourtermijn van maximaal 14 dagen. Lange jurken kunnen niet per post retour, alleen in de winkel.
 • om bovenstaande- en hygiënische redenen is het retourneren van panty's alleen mogelijk als de verpakking ongeopend is. Het passen en retourneren van panty's is niet mogelijk.

 

Ruilen/Retourneren Nederland (€3,95 servicekosten)

Retourneren gaat binnen Nederland eenvoudig via PostNL naar ons antwoordnummer , hiervoor wordt een bijdrage van €3,95 ingehouden op het retourbedrag. Het retourlabel is bijgesloten bij iedere bestelling.

Voor het retourneren kun je pakketten op een PostNL punt af geven.
Heb je je bestelling in een envelop ontvangen of stuur je iets kleins retour? Dan kan het ook zonder postzegels per briefpost naar ons antwoordnummer teruggestuurd worden (mag in de brievenbus gedaan worden).

Je mag de kleding natuurlijk ook terugbrengen naar onze winkel in Zoetermeer, openingstijden zie www.bellyfashion.nl/winkel

Wil je het retour sturen via een andere vervoerder dan kan dat ook (kosten voor eigen rekening), gebruik het volgende adres: BellyFashion.nl, Willem Dreeslaan 36, 2729NH Zoetermeer

Indien er op verkeerde wijze geretourneerd wordt en daardoor strafport zou ontstaan, behouden wij het recht voor dit door te berekenen.

Retourbetaling:

 • Je ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben.
 • Het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen verminderd met €3,95 retourkosten staat daarna binnen enkele dagen - doch uiterlijk binnen 14 dagen na aankondiging van je retour - op je rekening
 • Creditcard betalingen worden naar je account of creditcard teruggeboekt.
 • Als wij na 14 dagen na aankondiging nog geen retourzending ontvangen hebben, mogen wij wachten met terugbetaling totdat het artikel door ons ontvangen is, of je aan kunt tonen dat het artikel verzonden is.
 • De eventuele verzendkosten van de heenzending worden teruggestort indien men de gehele bestelling retourneert, dit betreft de verzendbijdrage bij bestellingen tot 25 euro.

Heb je nog vragen over ruilen of retourneren, mail ons gerust!

 

Ruilen/Retourneren België (€4,95 servicekosten via PostNL punt, anders op eigen kosten)

Artikelen liefst zo snel mogelijk retour sturen maar uiterlijk binnen 14 dagen.

Geef je ruiling/retour per mail door via info@bellyfashion.nl

Je ontvangt dan desgewenst een retourlabel op naam waarmee je je pakketje bij een PostNL punt in België kunt inleveren. Voor deze retourservice brengen we een bijdrage van €4,95 in rekening. 

Je vindt de PostNL punten op www.postnl.be/locatiewijzer Wij kunnen niet altijd een passende locatie garanderen.

Heb je géén PostNL punt bij je in de buurt dan kun je het pakketje op eigen kosten retour sturen naar het retour adres onderaan deze pagina. Deze kosten kunnen wij niet vergoeden, natuurlijk brengen wij dan geen retourkosten in rekening. 

Plak het retourlabel over je eigen adreslabel en zorg dat het pakketje goed gesloten is.

Retour sturen via een PostNL punt duurt ongeveer 3 werkdagen. Wil je het retour sturen via een andere vervoerder dan kan dat ook. De retourkosten zijn dan geheel voor eigen rekening. Indien er op verkeerde wijze geretourneerd wordt en daardoor strafport zou ontstaan, behouden wij het recht voor dit door te berekenen.

Retourbetaling: 

 • Je ontvangt een bevestiging zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen hebben.
 • Het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen staat daarna binnen enkele dagen - doch uiterlijk binnen 14 dagen na aankondiging van je retour - op je rekening
 • Creditcard betalingen worden naar je account of creditcard teruggeboekt.
 • Als wij na 14 dagen na aankondiging nog geen retourzending ontvangen hebben, mogen wij wachten met terugbetaling totdat het artikel door ons ontvangen is, of je aan kunt tonen dat het artikel verzonden is. 
 • De verzendkosten van de heenzending worden teruggestort indien men de gehele bestelling retourneert.

Heb je nog vragen over ruilen of retourneren, mail ons gerust!

 

Ruilen/Retourneren van buiten Nederland of België

Laat je retourpakket voldoende frankeren en stuur het met een vervoerder naar keuze naar onderstaand retouradres. De retourkosten zijn in dit geval voor eigen rekening.

BellyFashion.nl retouren
Willem Dreeslaan 36
2729NH Zoetermeer 
Nederland

Deze tekst is geschreven door en eigendom van BellyFashion.nl en mag niet gekopiëerd worden.  Auteursrecht © 2006-2024 - laatste wijziging 23 november 2023