HET VERHAAL VAN BELLYFASHION

Zelf heb ik mijn zwangerschap als heel speciaal ervaren. Het is al weer even geleden, maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Je loopt de eerste weken rond met een groot geheim, waar alleen jij en je partner van weten. Ik wilde het eigenlijk van de daken schreeuwen, zo blij was ik. Niemand ziet nog iets aan je, maar ik had het idee dat het op mijn voorhoofd geschreven stond.

Al snel nadat het nieuws van mijn zwangerschap bekend was kreeg ik van meerdere vriendinnen een zak met zwangerschapskleding. Super lief, maar niet allemaal mijn smaak en ook niet altijd de juiste maat, dus daar voelde ik me niet heel comfortabel in. Uit eigen ervaring weet ik dat ik me zelfverzekerd voel als ik kleding aan heb die bij me past, daar word ik blij van!

Dat gevoel geven we graag door aan onze klanten. Wij zijn pas blij als jij blij bent. Of je nu alleen een buikband koopt of een compleet nieuwe garderobe, als jij er gelukkig van wordt, dan zijn wij dat ook.

Heerlijk als er iemand met je mee denkt tot je de perfecte outfit gevonden hebt. Bellyfashion heeft een ontspannen winkel waar je rustig kunt passen. Je krijgt eerlijk en oprecht advies én persoonlijke aandacht.


Aandacht voor jou!

De webshop van Bellyfashion bestaat sinds 2006. In 2010 is onze winkel in Zoetermeer geopend waar je heerlijk kunt komen shoppen en alles kunt passen wat op de webshop staat.

Als personal shoppers helpen mijn collega's en ik je naar het zoeken van de juiste outfit. We hebben echte aandacht voor jou en zoeken net zo lang door tot we de kleding of bh voor je gevonden hebben, waar jij je prettig in voelt.

Woon je niet in de buurt en wil je wel advies, dan staan we 24/7 per mail voor je klaar en zijn we tijdens de openingstijden van de winkel telefonisch of met Whatsapp bereikbaar.

Saskia Looman

Ik had uiteenlopende maten besteld in de webshop en werd gebeld door Bellyfashion of ik misschien maatadvies nodig had. Na overleg is mijn bestelling aangepast en ontving ik meteen de juiste maten. Wat een super service!