5 Handige kledingtips voor een zwangerschapsshootWelke zwangerschapskleding kan ik het beste dragen bij een fotoshoot van mijn buik?

Als je zwanger bent wil je deze bijzondere periode graag vast laten leggen door een professionele fotograaf, maar welke zwangerschapskleding doe je aan? Dat is een vraag waar veel zwangere vrouwen mee worstelen. Het lijkt wel alsof je lichaam er elke week weer anders uit ziet en dat maakt de keuze niet gemakkelijker. Daarom hebben we voor jou 5 handige kledingtips samengesteld.

5 kledingtips voor een zwangerschapsshoot

1. Kies kleding die bij jou past. Dit is de belangrijkste tip van allemaal, want jij kan alleen stralen op de foto als jij je ook stralend voelt. Kies dus in de eerste plaats voor zwangerschapskleding waar jij je mooi en comfortabel in voelt.
2. Pas op met printjes. Als je een zwangerschapsshoot doet, dan wil je ook dat alle nadruk op jullie en jouw mooie, bolle buik ligt. Drukke printjes leiden af van jullie en dat is zonde.
3. Laat je neon-kleuren in de kast. Er is niks mis met felle kleuren, maar op een foto springt dit direct in het oog en krijg je geen mooi geheel met je omgeving.
4. Combineren is leuk! Jullie hoeven echt niet allemaal in precies dezelfde kleur naar de fotoshoot, juist niet zelfs. Als je combineert met de kleuren uit het kleurenpalet van de fotograaf, dan past het goed bij elkaar en behoud je een soort speelsheid in de foto's.
5. Zorg voor een lang short onder je jurkje. Een lang short zorgt voor een glad effect onder je jurkje en het is ook fijn dat je bovenbenen niet tegen elkaar aan schuren.