Herken je dat? Kledingstress tijdens de decembermaand? Zelf ga ik regelmatig last-minute shoppen, waar ik dan spijt en stress van krijg. Want, op het laatste moment zijn zoveel leuke dingen uitverkocht. En nu jij zwanger bent kun je ook niet terugvallen op dat ene leuke jurkje van vorig jaar....

Dus: of je nu al een familiediner, kerstborrel of NYE-feestje gepland hebt of niet, dit is hét moment om jouw feestouftit te scoren! Van kant tot glitter, je kunt dit seizoen echt álle kanten op. Ook als je zwanger bent! Met deze kledingtips helpen wij je een handje, zodat jij ruim van te voren klaar bent om te shinen!

Laat de feestdagen maar komen!

Stijl 1: Familiediner of kerstborrel

Heb je een informeel familiediner of kerstborrel, maar wil je tóch feestelijk voor de dag komen? Kies dan voor een casual jurk of nette broek met glittertop of blouse. Leuk en lekker comfortabel, precies zoals jij de feestdagen wilt doorbrengen. Al met een klein budget, kun je feestelijk voor de dag komen. Het voordeel is: jouw outfit draag je na de feestdagen lekker door! ;-)Stijl 2: Cocktailparty

Heb je een informeel (eindejaars-)feest, cocktailparty of een winter-wedding? Dan is de cocktailjurk dé perfecte jurk voor deze gelegenheid. Een cocktaildress is feestelijk en chique en valt net iets bóven of óp de knie. Je draagt 'm met pumps, een (klein) hakje of nette ballerina's. En vergeet je mooiste sieraden niet! Let's get the party started!Oh ja, vind je blote benen iets te koud? Draag er dan een mooie  zwangerschapspanty onder.

Stijl 3: Gala

Oeehhlala, pak éxtra uit bij een gala! Bij deze formele gelegenheid draag je (meestal) een lange jurk. De positie galajurken zijn gemaakt van een fijne, elegante stof die uiteraard lekker meerekt met jouw zwangere buik. Je draagt de jurk met pumps of een (klein) hakje en een bijpassende clutch. Natuurlijk maak je jouw outfit helemaal af met mooie, elegante sieraden!Klik hier om de gehele partycollectie te bekijken. Wat jouw planning ook is, we wensen je een fijne feestmaand!