We hadden onlangs een openhartig gesprek tijdens de lunch over nachtkleding. We ontdekten dat onze voorkeuren op dit gebied nogal uiteenlopen. Waar de één het liefst iets luchtigs draagt, hult de ander zich steevast in een warme pyjama of nachtpon met sokken.

Comfortabel & netjes

Hoewel het iets persoonlijks is, waren we unaniem over het volgende: nachtkleding moet niet alleen lekker zitten, maar ook netjes zijn, zodat je zonder het schaamrood op je kaken voor de dag kunt komen – als dat nodig is. ;-) In de collectie nachtkleding die wij voor de zwangerschap en borstvoeding verkopen kun je zelf je voorkeur bepalen.

Mix & Match

Of je nu een shirtje met een shortje wilt combineren of (voor de koukleumen onder ons) een lange pyjamabroek en een longsleeve pyjamashirt... Of liever kiest voor een nachthemd, alles kan!

Het fijne aan de nachtkleding is dat je lekker kunt mixen en matchen. Er zijn zelfs bijpassende vestjes die je stylisch verantwoord over je setje kunt dragen. Zo weet je zeker dat jij er warmpjes bij zit (of ligt).

Extra lang plezier

Wist je dat je alle nachtkleding die wij verkopen een handige voedingsopening heeft, zodat je deze door kunt dragen tijdens de kraamperiode. Natuurlijk helemaal handig als je in het ziekenhuis of kraamhotel bevalt en zeer representatief in je kraambed. Zo kun je gemakkelijk en discreet borstvoeding geven en heb je extra lang plezier van jouw positienachtkleding!Bekijk hier alle zwangerschaps- en voedingsnachtkleding.

Sleep well!