Hoera! Je bent zwanger. Maar AUW die borsten... Aan het begin van de zwangerschap groeien je borsten er meestal flink op los. Al gauw merk je dat je eigen bh te klein wordt. De een groeit de hele zwangerschap één cup, de ander wel drie. Dat verschilt van persoon tot persoon.

In de winkel wordt ons vaak gevraagd wanneer die borsten nu eindelijk eens stoppen met groeien. Helaas kunnen wij niet voorspellen hoe groot je borsten gaan worden :). Wel kunnen we je vertellen wat onze ervaringen zijn en waarom een zwangerschapsbh zo belangrijk is.

Misschien denk je: “Ik koop gewoon een maatje groter van mijn gewone bh” maar dit raden we af. Zwangerschapsbh's hebben de volgende andere eigenschappen:

  • Een zwangerschapsbh is gemaakt van elastische materialen en kan meegroeien met je groter wordende borsten. Elastische materialen zitten comfortabeler bij een gevoelige huid.
  • Een zwangerschapsbh heeft meerdere verstelbare haakjes zodat hij goed in je omvang kan meegroeien.
  • Bij een zwangerschapsbh met beugel zijn de beugels breder, soms flexibeler en lopen richting de oksel.
  • Er zijn ook voedingsbh's welke al zeer geschikt zijn om in de zwangerschap te dragen, let wel altijd op de flexibiliteit van een bh. Een zwangerschapsbh heeft meer groeiruimte nodig dan een voedingsbh.

Wij hebben onze bh's in twee categoriën verdeeld. Zwangerschapsbh's en Voedingsbh's. Bij de zwangerschapsbh's staan alle bh's die wij geschikt vinden voor de zwangerschap, hier staan dus ook zeer flexibele voedingsbh's bij.

ZWANGERSCHAPSBH'S

VOEDINGSBH'S

Wil je advies bij het uitzoeken van je bh, mail dan gerust! Woon je in de buurt van Zoetermeer, kom dan langs om te passen, het is altijd fijn om te kunnen vergelijken.