Naam: Plaats: Bericht:
wendy bergen op zoom hoi saskia ik wil je even laten weten dat ik zeer tevreden ben over de voedingsbh. hij ziet er mooi uit en zit ook confortabel.

met vriendelijke groet wendy
manon bergen op zoom hoi saskia,

bij deze een reactie op mijn bestelling bij belly fashion. Ik ben erg tevreden over het wikkelvestje en de buikband van noppies. Snelle levering en aantrekkelijke prijs.

Groetjes Manon
Jenny Bergen op Zoom Eindelijk een spijkerbroek gevonden die lekker zit en naar mijn zin is.
Levering ideaal; de dag erna al in huis, perfect!!
manon bergen op zoom Zeer snel in huis en prima kwaliteit! Dat er geen verzendkosten berekend worden is wel heel netjes.
Zeer tevreden dus!
Anouk bergen op zoom Zoals iedereen hier ben ik erg tevreden. Super snelle reactie en ook mijn broek was zo binnen. Erg viendelijke benadering en reacties over de mail!! Ga zeker vaker wat bestellen!
Mariska Bergen op zoom Hoi Saskia,

Ik heb er maar een woord voor geweldig! Mijn eigen broeken zaten niet meer lekker, en ik ben nog maar 12 weken, dus bij jouw nieuwe spijkerbroek besteld, wat denk je, zit als gegoten, echt een verademing, en ik ben nogal lang en de lengte is ook perfect, kom zeker terug in je online winkeltje om kleding te bestellen, zeker richting zomer als ik nog verder ben want dan kan ik helemaal niks meer uit mijn huidige kledingkast aan denk ik! Echt super! Wat beloofd word krijg je ook en supersnelle levering! Ontzettend bedankt!
Alona Bergen op Zoom De legging die ik besteld had was er erg snel, helaas was deze kapot in het kruis. Hier werd erg snel op gereageerd en er is mij inmiddels heel snel een nieuwe toegezonden.
Kortom ik ben erg tevreden over de service.

Alona Hagenaars
Anke Bergen op Zoom Hartstikke bedankt voor de snelle levering! En het rokje staat super leuk, dus ik ben helemaal tevreden!

Groetjes, Anke
Rozalien Bergen op Zoom Helemaal leuk weer, en weer super snel geleverd!
Marieke Bergen op Zoom Hallo, mooie kleding. Ik moet er nog wel ingroeien, maar het gaat vast passen! Groetjes Marieke