Naam: Plaats: Bericht:
b.slootmans ede Ik ben erg tevreden over de snelle levering. De spullen zitten goed en zijn niet duur. Aanrader!
Tarita Ede Super snelle levering 2 dagen na bestelling al binnen.
Jeans zit fantastisch ben er erg blij mee.
esther Ede Super service hoor!! Lekker snel bezorgd. Truitje zit goed dus ik ben ik erg blij mee. Vind het super dat er geen verzendkosten bijkomen. Zal vaker de site gaan bekijken!!
Monique Ede Een mooie zwarte kanten voedingsbh via jullie gekocht. De volgende dag was hij al binnen! Wel een hele snelle service. Het fijne is dat deze bh tenminste niet zo hoog sluit. Anders komt hij steeds boven mijn shirtjes uit.

Bedankt!
erika ede Ik ben erg tevreden over de snelle levering van de kleding!! De maat is opzich goed, de lengte was wat aan de lange kant, maar dat ga ik zelf aanpassen. Asl ik nog iets nodig heb, ga ik zeker weer op deze site zoeken!
hbos ede altijd een beetje 'eng' om kleding op internet te bestellen, maar zeker niet teleurgesteld: m'n mamalicious spijkerbroek paste perfect en nog voldoende ruimte over voor de komende weken ;-) dank voor de snelle levering, echt fantastisch!
Patricia Ede Bedankt voor de mooie spullen! Netjes verpakt en supersnel in huis! Ik ga zeker nog een keer bij je bestellen.
Jose Ede ben heel blij met mijn bestelling. het is toch altijd even spannend of het wel goed past als je via internet besteld, maar het zit als gegoten.
Ik vind dat er erg leuke kleding te bestellen is, die ik niet overal in de winkel kan vinden bij mij in de buurt.
Ik ga zeker vaker bestellen!

bedankt!

groetjes Jose