Naam: Plaats: Bericht:
sandra helmond hoi Saskia

bedankt voor de zeer snelle levering.
nu hoef ik teminste mijn winterpositie kleding niet meer aan.
het zit echt perfect.
dankje
Henrieke Helmond Hallo,

Ook ik heb een broek besteld die supersnel geleverd is! Hij past perfect en ik zal er veel plezier mee hebben!
Ga zo door Saskia!!! En bedankt!

Groet,
Henrieke
Francis Helmond Super service. Besteld op de 23e en 24e geleverd en super kwaliteit.
T-shirt en buikband zitten perfect.
Ga zeker meer bestellen.
Marjolein Helmond Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Je wordt netjes op de hoogte gehouden en mijn pakketje was klein dus paste door de brievenbus. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven.
Cynthia Helmond Dit was dit de eerste website waar ik leuke kleding vond en toch een stuk voordeliger dan in de winkel. Vaak hebben positiekledingsites een beetje oude spullen naar mijn idee. Ik ben bovendien erg tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Zeker een aanrader!
Sanne Helmond Wat hebben jullie leuke kleren voor mooie prijzen. Ik ben heel blij met met t-shirt met de opdruk Mama to be!! Super!!

Groetjes
lonneke Helmond De lingerie die ik besteld heb zit heerlijk en ziet er prachtig uit! Ben erg blij met deze site, want alle kleding die ik tot nu toe besteld heb zit heerlijk en staat prachtig!
Jeanne helmond Supersnelle levering, snelle reactie op mijn vraag, mooie kleding die goed past. Ik ben er ontzettend tevreden over! Kom zeker voor de wintercollectie terug!

Groetjes van Jeanne
Iris Helmond Het wordt eentonig, maar ook hier: zeer snelle levering (toch handig als je kort daarop een receptie hebt!) en dik tevreden over de kleding zelf!
lonneke Helmond Heb gisteren de broek ontvangen die ik besteld had. Hij zit prima en staat erg leuk. Ik ben er heel blij mee! En de service was, zoals ik van jullie gewend ben, weer snel en goed!!

Groetjes,
Lonneke
Marije Helmond Ik heb woensdag een jurkje van Mamalicious besteld en donderdag is het al afgeleverd. Bedankt voor de super service en de mooie jurk!

Marije
Dominique Helmond Ik ben erg blij met de zwangerskleding! Het was in de winkels erg moeilijk iets te vinden. Alles wat ik bij jullie heb besteld zit lekker en is nog betaalbaar ook. Fijn dat het ook zo snel geleverd wordt. Mijn complimenten!