Naam: Plaats: Bericht:
Linda Meppel Hoi,
Jeetje wat een snelle levering. Voedingsbh zit perfect, ben zeer tevreden en zal deze site ook zeker aanraden bij mijn (zwangere) vriendinnen en kennissen.

Groeten Linda
wanda meppel Super mooie broek, zit als gegoten......bedankt voor de snelle levering, ik kom zeker nog ns terug.
Jolanda Meppel Super snelle levering! Ik ben tevreden over wat ik besteld had.
Judith Meppel Zaterdagavond besteld en dinsdag al in huis. Fantastisch zo snel en precies wat ik zocht. Past perfect. Zal een mooie bruid zijn. Bedankt voor jullie superservice.
Suzanne Meppel Woensdagavond het jurkje besteld en vandaag op de deurmat liggen! Hij is echt stoer en dat voor een zwangerschapsjurkje....bedankt voor de vlotte service! (alweer! :-) )
Fennita Meppel Heb gisteren de broek ontvangen en hij zit heerlijk. Had al verschillende positie spijkerbroeken maar deze zit toch het comfortabels.

Denk niet dat ik nog heel veel positiekleding ga kopen maar mocht ik nog iets nodig zijn in de komende 2,5 mnd dan kom ik zeker terug.

Bedankt
Sietske Meppel Gisteren mijn voedingsbeha ontvangen, goede kwaliteit en zit goed. Prima site, ik verwacht hier gedurende mijn zwangerschap nog wel vaker te shoppen!
Catharina Meppel Donderdag avond rond 22:00 besteld, vrijdag werd het op de post gedaan en zaterdag had ik het in de brievenbus zitten.
Helemaal top die levering! Kleding vind ik ook prachtig!