Naam: Plaats: Bericht:
elize nieuwegein nou ik heb alles goed ontvangen en heel erg snel ook nog zeer goede service!!! een 10!
Mireille Nieuwegein Gister het pakketje ontvangen, meteen gaan passen natuurlijk. Helaas paste niet alles, maar de kwaliteit is super!

Kom zeker een keer terug, weet nu welke maat ik moet hebben :).

Groetjes,

Mireille
saskia nieuwegein Prachtige site met veel mooie kleding (en eindelijk ook eens in xs, erg moeilijk te vinden elders...), eenvoudig betalen en binnen een werkdag geleverd. Helemaal top!!!
Iris Nieuwegein SUPER!!! wat een service.. en direct snel in huis en geen vezendkosten.. ik ben super blij met mij aankopen... ik keer bij ***verwijd.*** gehaald.. en ik heb niet alleen een anderhalve week moeten wachten op mijn bestelling..maar ook geen reactie op mijn mail gehad en ik heb zelf moeten bellen waar mijn bestelling bleef.. super slecht.. maar Bellyfashion is daar en tegen geweldig in hun service!!! dit is al mijn 2de aankoop.. maar er volgen hopelijk meerdere..

Veel succes!!!

gr. Iris
Marijke Nieuwegein Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al bezorgd! Ik ben erg blij met de buikband en riem. Precies wat ik nodig had. Ik kom zeker nog eens terug.
Suzanne nieuwegein Hoi Saskia,

Dankjewel voor je advies bij de pasvorm, de service en snelle levering, echt super! De broek zit perfect. Zal je zeker aanraden bij vriendinnen. En misschien is een hyve oid een idee voor nog extra publiciteit!? Groetjes uit Nieuwegein