Naam: Plaats: Bericht:
Matilde Ridderkerk Ik heb voor het eerste een artikel besteld en het is me ontzettend goed bevallen.
Heel snel in huis en het is een heerlijk zittende en hele leuke blouse.
Voel me helemaal hip tijdens mijn zwangerschap en niet onbelangrijk, voor een hele fijne prijs.
Helemaal goed, dankjewel!
Wendy Ridderkerk Erg leuke kleding en snelle levering. Ook de prijzen zijn in vergelijking met andere websites goed betaalbaar, zeker voor merkkleding!

Ik had een wikkeltruitje besteld wat er niet meer was, en Saskia had een ander alternatief voor me uitgezocht wat duurder was, maar die heb ik voor dezelfde prijs gekregen. Ze hield goed contact via de email over de verzending, en ik had het ook snel binnen. Er werd nog een BH nagezonden, maar die had ik ook twee dagen later in huis.

Dus kortom, goede service, goed contact en snelle verzending. En de kleding is erg mooi en zit goed!
Wendy Ridderkerk Dit is de 2e keer dat ik iets heb besteld bij Bellyfashion. Het was weer een super snelle levering, netjes verpakt en de kleding is erg mooi! Bedankt!
Marianne Ridderkerk Hartelijk dank voor de snelle service. Het t-shirt zit heerlijk en is zeker een aanrader voor andere zwangere vrouwen.

Groetjes Marianne
Wendy Ridderkerk Dit is de 3e keer dat ik wat heb besteld bij Bellyfashion, en ik ben er nog steeds zeer tevreden over. Snelle levering, goede communicatie en mooie spullen.
Wendy Ridderkerk Ik heb vandaag mijn twee rokjes ontvangen, en ben er erg blij mee! Het zijn oorspronkelijk wel zomerrokjes, maar met een leuke legging eronder zie je dat er niet aan af. Ze zitten erg lekker!