Naam: Plaats: Bericht:
Angela Soest Wow, wat een supersnelle levering...zondag besteld en maandag al in huis. Heel erg bedankt en het is ook nog presies hoe ik het verwacht, de rooie badpak en het past ook nog perfekt. Het is uniek voor mij om bij zo'n aankoop niet te hoeven ruilen omdat de maat of dergelijkd niet klopt. Ik bestel zeker nog een keer wat bij je.
Beppie Soest Supersnelle levering en past perfect! bedankt
Martiene Soest Site bezocht, artikelen besteld, twee dagen later alles in huis. Werkelijk razendsnel en de kleding is van goede kwaliteit.
Janneke Soest Een dagje langer wachten dan ik verwacht had, maar dat zal meer aan de post hier liggen. En trouwens, drie dagen is ook nog snel. De buikband ben ik superblij mee. Het badpak wijkt helaas op de rug.
Maar ik ga zeker verder snuffelen op deze site. Ideale manier van winkelen als je niet veel tijd en of energie hebt. En met dat IDeal werkt gewoon prima.
Goede service, leuke artikelen. Mijn complimenten voor deze webwinkel.
Tessa Soest Eergisteren een winterjas besteld en vandaag keurig ontvangen! Verder goed op de hoogte gehouden via mail over de order status. Uitstekende en zeer nette service. Ik ben uiterst tevreden!