Naam: Plaats: Bericht:
Gerline Venhuizen Hallo Saskia,

Ik heb de kleding prima ontvangen. Fijn dat ik de bestelling nog kon wijzigen. De broek is nog wat ruim aan de voorkant, maar binnenkort groei ik er vast wel in.
Erg bedankt en ik denk tot gauw.

Groetjes Gerline
Kim D Venhuizen Hallo Allemaal,

Ik heb hieraan het begin van mijn zwangerschap 4 dingen besteld en het zit mooi, snelle levering, het blijft mooi ondanks het dragen en wassen. Inmiddels heb ik ook bh's besteld die groeien mee en straks kan ik er mee borstvoeden. Deze zitten ook geweldig en enorm veel steun. Ik ben in verwachting van mijn derde kindje en ik moet zeggen dit is de eerste zwangerschap waarin ik goed kon slagen met kleding dankzij Bellyfashion. Ik zie er nu naar mijn smaak leuk uit. Ik kon dat voorheen niet zeggen van de kleding.

Groetjes Kim
Ellen Venhuizen Vandaag is mijn pakketje binnen gekomen en ik ben er erg blij mee. Er zaten leggings, tunieken, een jurk, een rok en wat shirtjes in en ik stuur niets terug. Alles is van een mooie kwaliteit, zit lekker en staat mooi. Zeker tot een volgende keer!
Petra Venhuizen Snelle levering van de Lilypadz! Hoewel mijn voeding nog niet zo goed is afgestemd op onze dochter en ik nog aardig lek zodra ik aan haar denk of als ze wil eten denk ik dat ze hartstikke goed zitten als de druk wat minder is!