Naam: Plaats: Bericht:
Joanneke Zeist Hoi Saskia,

Bedankt voor de uitstekende service!!

Groetjes,
Joanneke
Eveline Zeist Maandagmiddag heb ik twee voedingsshirts besteld, dinsdag waren ze al binnen. De ene bleek te groot te zijn, die kon ik zonder problemen ruilen voor een kleiner maatje. Het te grote shirt heb ik donderdag teruggestuurd en zaterdag had ik een nieuwe binnen. Leuke kleding voor een goede prijs en een uitstekende service!
Als enige verbeterpuntje: meer keuze! Nu is het vrij beperkt per maat, ik zou graag uit meer kleuren en modellen willen kiezen. Ik hou de site zeker in de gaten!
inés zeist super-snel levering. Prima service. Ik heb vandaag mijn bestelling gekregen. Na dagen op zoek van de perfecte jeans heb ik ze online gevonden. Ze voelen nog een beetje groot, maar ik ben alleen 3 maanden zwanger!.
Eveline Zeist Mooie en niet te dure kleding, hartstikke snel geleverd. Top!!
Eveline Zeist Ik heb een voedingsjurk besteld, hij is erg mooi en superhandig. Ben heel tevreden over de service.
Leuke webshop, mooie positiekleding, alleen jammer dat er nog niet zoveel keus in voedingskleding is. Ik zou graag nog wat jurken bestellen!
Henriët Zeist Overzichtelijke site, mooie kleding, snel persoonlijk (en terecht) maatadvies over groot uitvallende winterjas, en levering binnen 2 dagen. Helemaal perfect dus!
Eveline Zeist Ik word op mijn wenken bediend bij Bellyfashion! Een week geleden schreef ik in dit gastenboek dat ik nog wel meer voedingsjurkjes wil, deze week was er weer een nieuwe in de collectie, dinsdagavond heb ik die besteld en vandaag heb ik 'm ontvangen. Erg mooi jurkje van Mamalicious (Felicity feed me, denim). Het duurde even voor ik door had dat ik 'm op mijn rug moet strikken, maar het blijkt een briljant systeem te zijn, erg handig en goed te combineren met vestjes en jasjes in de komende koude periode.
Ik hou de site dus nog even in de gaten!
Eveline Zeist Ik check de site regelmatig voor nieuwe voedingsjurkjes, omdat ze in 'gewone' winkels moeilijk te vinden zijn. Deze week zag ik er weer eentje, en die heb ik meteen besteld. Zoals altijd heel snel in huis en ik ben weer heel tevreden!