Sluitband na bevalling - Louise Sienna mocca - mt 34-46

Waardering:
93 % of 100
€ 49,95
Een ideale band voor het bevorderen van herstel na je bevalling. Ook goed bij klachten van diastase.

Waarom is een sluitband prettig na je bevalling? Een sluitband ondersteunt je bekkenbanden en bekkenbodemspieren. Hierdoor krijgen deze meer rust en kunnen ze sneller genezen. Ook geeft het dragen van een sluitband je een steviger gevoel tijdens bijvoorbeeld (trap)lopen en tillen, zeker de eerste dagen na de bevalling.

Je draagt de band meestal vanaf de tweede dag na de bevalling. Draag de band de eerste week dag en nacht, daarna alleen overdag. De band wordt gemiddeld twee tot zes weken gedragen. Bouw het dragen van de band binnen deze periode langzaam af. De band kan langer worden gedragen in overleg met een bekkenfysiotherapeut(e). Het dragen van de sluitband Louise na bevalling - vroeger bekend als sluitlaken - biedt veel voordelen voor je lichaam en het herstel.

 • Direct een fitter gevoel in je onderlichaam. Je bent sneller en gemakkelijker op de been om je baby te verzorgen. Na de bevalling is het bekken verweekt en zijn de buikspieren uitgerekt. Door het dragen van een sluitband worden de rechte buikspieren en -pezen naar elkaar toe gehaald, oftewel gesloten. De nog uitgerekte en gevoelige buik wordt op die wijze beschermd en het verweekte bekken gesteund.

 • Het dragen bevordert je herstel en voorkomt mogelijke blessures (zoals een navel- of liesbreuk tijdens bijvoorbeeld niezen of bewegingen die een vergelijkbare druk geven op je buikwand).

  Het voordeel van de sluitband Louise is dat er twee banden over de buik heen gaan om de band extra comfortabel te maken, zo vormt hij met je lichaam en taille mee en zit prettiger dan een band uit een stuk die elders verkocht worden.

 • Vind je het niet prettig om de band op je huid te dragen, doe er dan een hemdje onder. De band is ademend en onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd.

  Welke maat?
  Kies de broekmaat die je had voordat je zwanger werd. De sluitband is verkrijgbaar in 2 maten, kijk goed welke maat je nodig hebt.

  Wil je de sluitband Louise bestellen? Wij leveren de sluitband in een brievenbusverpakking. Je hoeft er niet voor thuis te blijven.

  Nu ook weer in zwart verkrijgbaar. (kijk bij new Sienna Black)

  MERK: Bellyfashion
  Beschikbaarheid: Op voorraad
  Nog %1 beschikbaar


  Op werkdagen voor 16 uur besteld, direct verstuurd
  Gratis geleverd vanaf €25 (NL) of €75 (BE)
  Gratis retour NL
  Ook een winkel in Zoetermeer
  Al 16 jaar specialist in zwangerschapskleding
  Klanten geven Bellyfashion een 9.8/10
  Heb je een vraag? App ons

  Een elastische en luchtdoorlatende sluitband geproduceerd met nylon, rayon en spandex met een volledig omsloten kern van rubber.

  De sluitband Louise wordt in lauwwarm water en een beetje wasmiddel op de hand gewassen en aan de lucht gedroogd. De droogtijd is circa 4 uur.

  Sluitband Louise kopen? Bestel hem snel online, de band wordt per briefpost verstuurd, je hoeft er niet voor thuis te blijven. Het dragen van een sluitband na de bevalling biedt enorme voordelen voor je lichaam en het herstel

  Je krijgt direct een fitter gevoel in je onderlichaam. Je bent sneller en gemakkelijker op de been om je baby te verzorgen. Het dragen bevordert je herstel aanzienlijk en voorkomt ook mogelijke blessures (zoals een navel- of liesbreuk tijdens bijvoorbeeld niezen of bewegingen die een vergelijkbare druk geven op je buikwand).

  Meer informatie
  SKU BellyF11562cp
  Merk Bellyfashion
  Kleur zand
  Art.grp. F.1.0
  GTIN-13

  8720844011117
  8720844011124

  Schrijf je eigen beoordeling
  Schrijf een beoordeling over:Sluitband na bevalling - Louise Sienna mocca - mt 34-46
  Je beoordeling